Om mig

Jag är en ganska vanlig byggingenjör från Göteborg, med två barn, villa och kombi som ägnar dagarna åt ett bolag som heter Sweco. En plats med tusentals engagerade specialister inom olika områden som vill leda samhället i den gröna omställningen.

Jag skriver några rader då och då om samhällsbyggnadsbranschen och livet i största allmänhet. En byggingenjör med blogg – hur låter det?

I mitt som jobb som affärsstrateg och projektledare i samhällsbyggnadsbranschen möter jag mycket människor och det kommer upp tankar, diskussioner och situationer som jag gärna delar med mig av… Förutom samhällsbyggnadsfrågor så är jag intresserad av ledarskap, beteendemönster och förändringsfrågor i organisationer.

Familj och vänner är centralt i mitt liv, men frågar du min fru så skulle hon nog säga något annat. Kanske min telefon eller alla rehabprogram för kroppen…

Efter ”fotbollskarriären” (det är väl en karriär även om det mest var lägre serier och aldrig högre än division 3?) så har jag ägnat mig åt löpning och träning i olika former, skidåkning och en golfrunda eller två om året. Jag älskar att följa mina barns idrottsaktiviteter, nu mest handboll. Så som familjefar blir det inte så mycket av egentid till vardags. Fast en dag så…

Välkommen till min blogg – En ingenjörs funderingar..

Fredrik Olsson
swecofredrik

LinkedIn

Instagram: @swecofredrik

8 kommentarer till Om mig

  1. sync skriver:

    ÄNTLIGEN!

  2. Oscar Taube skriver:

    Härligt Fredrik! Nu har jag en till blogg att följa utöver sync och Blondinbella….

    • rotpartnern skriver:

      Jag ska göra mitt bästa för att göra den läsvärd. Kan inte utlova mode o smink tyvärr för där är kunskaperna rätt begränsade 🙂 På sikt hoppas jag kunna addera annat än bygg – kanske ledar- o mentorskap som ligger mig ganska varmt om hjärtat. Vi ses!

  3. Micael Appelgren skriver:

    Ser väl bra ut det här. Måste vara rena folkstormen i jämförelse. Kör på – jag lägger in tvåan ett tag själv här. Ska upp till tio innan årskiftet:)

Lämna en kommentar