Om mig

Jag är en ganska vanlig byggingenjör från Göteborg, med två barn, villa och kombi som ägnar dagarna åt ett bolag som heter Dayspring. Jag skriver några rader då och då om samhällsbyggnadsbranschen och livet i största allmänhet. En byggingenjör med blogg – hur låter det?

I mitt jobb möter jag mycket människor och det kommer upp tankar, diskussioner och situationer som jag gärna delar med mig av… Förutom samhällsbyggnadsfrågor så är jag intresserad av ledarskap, beteendemönster och förändringsfrågor i organisationer. En del av min tid ägnar jag till att leda sköna medarbetare, vilket är väldigt kul.

Familj och vänner är centralt i mitt liv, men frågar du min fru så skulle hon nog säga något annat. Kanske min telefon eller vår lilla plastbåt…

Efter ”fotbollskarriären” (det är väl en karriär även om det mest var lägre serier och aldrig högre än division 3?) så har jag ägnat mig åt löpning och träning i olika former, skidåkning och en golfrunda eller två om året. Fast som familjefar blir det inte så mycket av det till vardags. Fast en dag så…

Välkommen till min blogg – En ingenjörs funderingar..

Fredrik Olsson
dayspringfredrik

LinkedIn

Instagram: @dayspringfredrik

Annons

8 kommentarer till Om mig

 1. sync skriver:

  ÄNTLIGEN!

 2. Oscar Taube skriver:

  Härligt Fredrik! Nu har jag en till blogg att följa utöver sync och Blondinbella….

  • rotpartnern skriver:

   Jag ska göra mitt bästa för att göra den läsvärd. Kan inte utlova mode o smink tyvärr för där är kunskaperna rätt begränsade 🙂 På sikt hoppas jag kunna addera annat än bygg – kanske ledar- o mentorskap som ligger mig ganska varmt om hjärtat. Vi ses!

 3. Micael Appelgren skriver:

  Ser väl bra ut det här. Måste vara rena folkstormen i jämförelse. Kör på – jag lägger in tvåan ett tag själv här. Ska upp till tio innan årskiftet:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s