Om mig

Jag är en ganska vanlig byggingenjör från Göteborg, med två barn, villa och kombi som ägnar dagarna åt att hjälpa fastighetsägare med ombyggnads-, renoverings- och utvecklingsprojekt. Jag skriver några rader då och då om bygg- och fastighetsbranschen och livet i största allmänhet. En byggingenjör med blogg – hur låter det?

Som byggprojektledare / byggkonsult möter man mycket människor och det kommer upp tankar, diskussioner och situationer som jag gärna delar med mig av… Förutom renovering och ombyggader så är jag intresserad av ledarskap, beteendemönster och förändringsfrågor i organisationer. En del av min tid ägnar jag till att leda sköna medarbetare, vilket är väldigt kul.

Familj och vänner är centralt i mitt liv, men frågar du min fru så skulle hon nog säga något annat. Kanske min telefon eller vår lilla plastbåt…

Efter ”fotbollskarriären” (det är väl en karriär även om det mest var lägre serier och aldrig högre än division 3?) så har jag ägnat mig åt löpning, skidåkning och en golfrunda då och då. Fast som familjefar blir det inte så mycket av det till vardags. Fast en dag så…

Vill du veta mer om min arbetsplats besöker du Rotpartners hemsida ellier klickar på ”Om Rotpartner” ovan. Rotpartner finns i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Välkommen till min blogg – En ingenjörs funderingar..

Fredrik Olsson
rotpartnern

Twitter LinkedIn

Instagram: @rotpartnerfredrik 

8 kommentarer till Om mig

 1. sync skriver:

  ÄNTLIGEN!

 2. Oscar Taube skriver:

  Härligt Fredrik! Nu har jag en till blogg att följa utöver sync och Blondinbella….

  • rotpartnern skriver:

   Jag ska göra mitt bästa för att göra den läsvärd. Kan inte utlova mode o smink tyvärr för där är kunskaperna rätt begränsade 🙂 På sikt hoppas jag kunna addera annat än bygg – kanske ledar- o mentorskap som ligger mig ganska varmt om hjärtat. Vi ses!

 3. Micael Appelgren skriver:

  Ser väl bra ut det här. Måste vara rena folkstormen i jämförelse. Kör på – jag lägger in tvåan ett tag själv här. Ska upp till tio innan årskiftet:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s