Kul på jobbet med post-it-lappar

Bild från DNVi har en ny hemsida på Rotpartner. Små skillnader, men ändå. Vi tycker om den själva i alla fall. Förhoppningsvis har den blivit lite mer levande. Det skapar ju arbetstillfällen och bidrar till BNP dessutom. Tyvärr är det lite barnsjukdomar ännu, för nuförtiden kopplas alltihop med Twitter och annat och det är inte alltid ett självspelande piano. Men det löser sig nog närmsta dagarna. Vi har en kanonleverantörer på webbyrå-sidan. Det är inte dem jag tänker på i första hand när jag läser artiklar om ”post-it-kriget” som anlänt till Sverige, som bl.a. ett antal IT-företag deltar i enligt DN.

Post-it-kriget innebär att vuxna arbetande människor ”ritar” på fönstren med olikfärgade post-it-lappar. Gubbar, seriefigurer mm syns ut mot gatan. Ni hittar artiklar om det här och här. Kreativt, ja. Produktivt, tveksamt… Kul – definitivt. Bra reklam för företaget, jag vet inte. Man ser ju att de har kul i alla fall. Man undrar ju hur ledarskapet ser ut. -”Ja lek ni lite med post-it-lappar en stund. Det som är så kul…” Vem betalar? Inte vet jag. Uppmärksamhet får de i alla fall. Även på denna bloggen.

Det är viktigt att ha kul på jobbet. När det är som allra jobbigast så är skrattet det som ger energi. Om det är med post-it-lappar man ska ha kul eller inte låter jag vara osagt…

Annons
Detta inlägg publicerades i Eldsjälar, Ledarskap, Vill du höra vad jag tycker? och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s