Varvar ner?

Semestern är som ”domedagen”. Efter den existerar inget. Eller jo… det gör ju det. Men det är alltid så att ”det skall vara klart till semestern”. Men vem jobbar vidare med frågan de närmsta 4-5 veckorna. Ingen. Så man funderar ju på varför man varvar upp så innan man skall varva ner. Några kollegor tar till några dagar på semestern för att bli klara… Så även jag.

Twitterflödet och blogginläggen runt branschen från Almedalen har varit förödande mitt i detta upplopp för det har varit svårt att låta bli att följa det. Men riktikgt kul. Riktigt engagemang runt energi, hyresgäster, miljonprogrammet, arbetsmiljö, etik, mutor osv osv. Kanske leder det rent av till lite nya förhållningssätt i branschen. Nästa år så får jag nog ta mig dit… Kika in på mitt twitter-konto och se vilka jag följer. Det är bra läsning hela tiden.

Efter semestern har ett kontor blivit två och vi lever i en ny värld. Det skall bli kul att få ta del av skillnaderna mellan kulturen i Göteborg och Stockholm.

Nu loggar jag som många andra bloggar ut för en period. Kanske smyger jag in ett litet inlägg om andan faller på, annars så ses vi i augusti hoppas jag… Nu väntar traditionsenlig sommaravslutning på Marstrand med hela personalen inklusive alla respektive. Ovärderligt årligt evenemang för 11:e gången i ordningen. Segling, sköna vänner, god mat i en skön atmosfär. Semestern kunde starta på ett sämre sätt…

Trevlig sommar!

Detta inlägg publicerades i Branschkultur, Bygg- och fastighetsbranschen, Vill du höra vad jag tycker?. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s