Eldsjälar är underbart

Eldsjälar kan ju vara både underbart och jobbigt. Jobbigt kanske är att ta i, men ni förstår nog hur jag tänker. Oftast är de otroligt engagerade i detaljfrågor. Har man litet eller inget intresse i frågan så kan det ju bli lite tjatigt att lyssna. Men jag måste säga att jag verkligen gillar engagerade människor, för man kan verkligen känna deras kall.

Jag satt i telefon häromdagen och pratade med en eldsjäl. Vi, eller kanske egenligen mestadels eldsjälen, pratade i 1,5 timma och vi var nere på jon-nivå(!). Jag skulle kanske inte säga att jag var nere på jon-nivå lika intensivt, jag är ingen kemist, men det var liksom där eldjälen hamnade för att få rätsida i det han ville förklara. Fantastiskt.

Så efter 1,5 timma diskussion om kalkbruk, kalkcementbruk (b-bruk), joner, bruk som brinner, karbonatisering och annat så hade jag lärt mig lite till i ämnet murverk.

Så mitt råd är, lyssna på eldsjälar, de kan lära dig något nytt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Bygg- och fastighetsbranschen, Eldsjälar, Vill du höra vad jag tycker? och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s